CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL
STR. STADIONULUI NR 5
 

Clubul Sportiv Municipiul Pascani

 
 

INAUGURAREA SECTIEI

Creat Sb 25 iun 2011 16:19:16 +0300 | Ultima modificare Jo 30 iun 2011 20:53:52 +0300
CSM Pascani –Oltchim Ramnicu Valcea, meciul de inaugurare
În perioada de 02 – 03 parlie a fost inaugurată secţia de handbal a CSM Paşcani. Dupa ce a fost inregistrat rectia de handball la federatie, conducerea clubului a invitat reprezentantele celui mai titrat club din ţară CS OLTCHIM Ramnicu Valcea. Este vorba de echipa Grupului Şcolar Energetic, a clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea. Echipa oaspete este campioana ţării la junioare III. Prezența campionanei la Pașcani a viitoarelor galactice a fost posibilă datorită lui Ioan Gavrilescu, preşedintelui clubului Oltchim.
Sâmbătă, 2 aprilie, de la orele 19.00, a fost programată întâlnirea dintre formația locală şi echipa vâlcencelor. Meciul s-a desfăşurat în Sala Polivalentă de lângă stadionul municipal. În tribunele sălii au venit foarte mulţi iubitori ai acestui sport, copii dar şi parinţi care au venit să încurajeze echipa gazdă. Meciul a fost unul spectaculos, mai ales că fetele de la Vâlcea au tratat partida ca pe un meci oficial. Scorul a fost destul de mare, dar fetele noastre sunt increzătoare în forţele lor. Scorul înregistrat a fost 40-9 în primul meci și 30-1 în meciul revanșă.
“Suntem multumiti ca am reusit sa le aducem si speram sa ne inscriem anul competional 2011/2012” ne-a declarat Radu Ifrim antrenorul CSM Pascani
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one